ΓΕΩΠΑΚ ΑΤΕΒΕ, Άγιοσ Ιωάννησ Ρέντησ

ΓΕΩΠΑΚ ΑΤΕΒΕ
Λεωφόρος Ειρήνης 5 & Ψαρρών
182 33 Άγιοσ Ιωάννησ Ρέντησ

Περιγραφή

Η εταιρία ΓΕΩΠΑΚ (GEOPACK) ιδρύθηκε το 1986, και άρχισε να ασχολείται με τον τομέα του βιομηχανικού εξοπλισμού από το 1987.

Διαθέτοντας από τότε στην ελληνική αγορά, σαν αποκλειστικός αντιπρόσωπος - διανομέας μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας, εκτυπωτές ψεκασμού μελάνης, έχει κατακτήσει κυρίαρχη θέση στην Ελλάδα σε εγκαταστάσεις εκτυπωτών, αλλά και άλλων μηχανημάτων με χιλιάδες εγκατεστημένα μηχανήματα στον τομέα της συσκευασίας και της παραγωγής προϊόντων.


Περιγραφή εταιρείας
Η έδρα της εταιρίας είναι σήμερα σε ιδιόκτητο κτίριο 2500 τ.μ. στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη, Λεωφ. Ειρήνης 5 & Ψαρρών, με εύκολη πρόσβαση από Λεωφ. Πειραιώς, Πέτρου Ράλλη και Λεωφ. Κηφισσού, όπου διατηρεί ανεξάρτητους χώρους γραφείων, ηλεκτρονικού εργαστηρίου, έκθεσης και αποθήκης, με πλήρη παρακαταθήκη ανταλλακτικών και αναλωσίμων καθώς επίσης και χώρους εκπαίδευσης.

Εδώ βρίσκονται τα τμήματα Πωλήσεων, Οικονομικό, Διοικητικό, Τεχνικό - Ηλεκτρονικό, Διανομών.

Το Μηχανολογικό Τμήμα και το τμήμα Μελετών και Κατασκευών Αυτοματισμών της ΓΕΩΠΑΚ βρίσκεται επίσης στον ίδιο χώρο στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη, με ιδιόκτητο μηχανουργείο 1000 τ.μ., που διαθέτει άρτιο μηχανολογικό και ηλεκτρονικό εξοπλισμό υψηλής και σύγχρονης τεχνολογίας για κατασκευές, επισκευές, με χρήση CAD/CAM, εργαλειομηχανές CNC, και συμβατικές εργαλειομηχανές.
ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ:
Θερμικεσ Καρμποταινιεσ
Προσθήκη εικόνων

ΚΡΙΤΙΚΕΣ

Γίνε ο πρώτος που θα γράψει μια κριτική για το ΓΕΩΠΑΚ ΑΤΕΒΕ!

Μοιραστείτε την εμπειρία σας!