THERMATTIKI - Papafotiou Tim & SIA OE, Αγιοσ Δημητριοσ

THERMATTIKI - Papafotiou Tim & SIA OE
Λεωφόρος Αγίου Δημητρίου 22 & Αρμοδίου 33
173 42 Αγιοσ Δημητριοσ
Αττικη
Ενημερώθηκε περισσότερο από 6 μήνες πριν

Οικονομικές Πληροφορίες

Επωνυμία εταιρείας
THERMATTIKI - ΠΑΠΑΦΩΤΙΟΥ
Αριθμός ΦΠΑ
081347400
Ημερομηνία ίδρυσης
01 Φεβ 1984

Περιγραφή

Καλωσορίσατε στην εταιρία ΘΕΡΜΑΤΤΙΚΗ, μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες λιανικής και χονδρικής πώλησης στο χώρο των ειδών θέρμανσης, υδραυλικών, μονωτικών υλικών και ειδών υγιεινής στην Ελλάδα.

Περιηγηθείτε στις κατηγορίες των προϊόντων που διαθέτουμε και βρείτε τη λύση που έχουμε για εσάς.
Η εταιρεία ΘΕΡΜΑΤΤΙΚΗ δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1984 με λειτουργία πολυκαταστήματος και συνεργάζεται με τις κορυφαίες εταιρείες στο χώρο διαθέτοντας ευρύ φάσμα προιόντων.

Οι ενδιαφερόμενοι τεχνικοί και ιδιώτες, μπορούν να επικοινωνήσουν με την εταιρία μας με τηλέφωνο, fax, email ή να επισκεφτούν του χώρους μας.Η εταιρία εδρεύει στον Άγιο Δημήτριο, Αττικής και εξυπηρετεί όλη την Ελλάδα.

 1. Έπιπλα
 2. Απορροφητήρες
 3. Εργαλεία
 4. Η Εταιρεία Μας
 5. Λέβητες
 6. Συνεργασίες
 7. Σόμπες
 8. Τζάκια
 9. Υδραυλικά

Περιγραφή εταιρείας
Η εταιρία ΘΕΡΜΑΤΤΙΚΗ – ΠΑΠΑΦΩΤΙΟΥ ΤΙΜ Κ ΣΙΑ ΟΕ δραστηριοποιείται στην Ελλάδα το 1984 και σήμερα είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες λιανικής & χονδρικής πώλησης στον χώρο των ειδων θέρμανσης, υδραυλικών, μονωτικών υλικών και ειδών υγιεινής στην Ελλάδα. Το αντικείμενο της εταιρίας ειναι η πώληση λιανικής και χονδρικής μεγάλου εύρους προιόντων με λειτουργία πολυκαταστήματος.
Η στατηγική της εταιρίας μεχρι και σήμερα βασίζεται στη συνεχή ανανέωση και εξέληξη για τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας τηςώστε να συμβαδίζει με τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή.Οι συνεχείς επενδύσεις σε ανθρώπους, εκπαίδευση, διαδικασίες, εξοπλισμόκαι γνώση έχουν ως αποτέλεσμα την σωστή οργάνωσή, την ανάπτυξη υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στους χώρους μας αλλα και διαδυκτιακά.
Το πλεονέκτημά μας είναι η προσωπική επαφή με τον καταναλωτή και η ολοκληρωμένη υποστήριξη με υπευθηνότητα. Η εταιρία στελεχώνεται από εξειδικευμένο προσωπικό με διακεκριμένες σπουδές και επαγγελματική εμπειρία, ενώ ενσωματώνει στο ανθρώπινο δυναμικό της συνεργάτες που εκπαιδεύονται συνεχώς, ικανά να συμβουλέψουν για όλα τα τεχνικά ζητήματα ως προς την σωστή επιλογή των υλικών αλλά και ως προς την σωστή εφαρμογή τους για την κάλυψη κάθε ανάγκης των πελατών μας άμεσα σωστά και οικονομικά.
Παράλληλα φροντίζουμε για την ποιότητα και ασφάλεια των προιόντων καθώς και το μεγάλο εύρος συνεργαζόμενων προμηθευτών με στόχο την μεγάλη ποικιλία υλικών και την δυνατότητα των καλύτερων τιμών της αγοράς. Με τον ίδιο τρόπο που φροντίζουμε για τον καταναλωτή, μεριμνούμε και για την προστασία του περιβάλλοντος, φροντίζοντας για την ανακύκλωση των συσκευασιών των προιόντων αλλά και διαφόρων άλλων υλικών.
Η εταιρία έχει τμήμα λιανικής πώλησης με έκθεση όπου παρουσιάζονται όλα τα αναφερόμενα υλικά, τεχνικούς μηχανικούς και έμπειρους πωλητές που είναι πάντα στη διάθεση του καταναλωτή για ολοκληρωμένη υποστήριξη με γρήγορο και υπεύθυνο service, ανταλλακτικά και τεχνική καθοδήγηση.
Περιγραφή εταιρείας στα αγγλικά
Welcome to the company THERMATTIKI, one of the largest retail and wholesale in the field of construction, heating, plumbing, insulation materials and sanitary ware in Greece.

You can browse our website and go through the categories of our products to find the solution that we have for you.
http://thermattiki.gr/

The company THERMATTIKI is active in Greece since 1984 with operation department store and international collaborations with leading companies, offering a wide range of products.

Interested technicians, architects engineers and individuals can contact our company by phone, fax, email. Our company is based in Agios Dimitrios, Athens and serves throughout Greece and abroad.

We will be happy to hear from you.
ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ:
Θερμανση, Απορροφητηρεσ, Υδραυλικα, Ειδη Υγιεινησ, Επιπλα Μπανιου, Μπαταριεσ, Δομικα Υλικα, Εργαλεια, Τζακια, Μονωτικα Υλικα, Γυψοσανιδεσ, Νεροχυτεσ, Plexiglass, Δεξαμενεσ, Ηχομονωτικα, Ψησταριεσ, Ασφαλτοπανα, Καζανακια, Pyramis, Αντλιεσ, Βιβεχρωμ, Θερμοσιφωνεσ, Κουρτινοβεργεσ, Πλεγματα, Σχαρεσ, Σωληνεσ, Καμιναδεσ, Νιπτηρεσ, Ytong, Κολλεσ, Μαστιχεσ, Ξηρα Δομηση, Πολυκαρβουνικα, Γωνιοκρανα, Μεταλλικα Κεραμιδια, Πατητη Τσιμεντοκονια, Τσιμεντοσανιδεσ, Υαλοτουβλα, Alchimica, Dow, Durostick, Esha, Hyperdesmo, Sika, Wilo, Αδρευση, Αεροπλαστ, Κουρτινεσ Μπανιου, Μπουρια, Ορθοστατεσ, Berling, Er Lac, Rollex, Roof Panel, Tiktas, Viospiral, Αεροστοπ, Ασφαλτικεσ Ταινιεσ, Ειδικεσ Βαφεσ, Ηλιακουσ, Λειανσησ Υλικα, Μαντεμενια Καπακια, Πανελ Οροφησ, Περιφραξη, Πισσα, Πλαστκα Κεραμιδια, Στηριξη, Ταχυθερμοσιφωνεσ, Υαλοπλακεσ, Υδρορροεσ, Χαλκοσωληνεσ
Περιοχές Εξυπηρέτησης
Υδραυλικα, Αποχετευση, Θερμανση, Ειδη Υγιεινησ, Επιπλα Μπανιου, Πλακακια, Επενδυσεισ, Ξηρα Δομηση, Υλικα Οικοδομησ, Στεγανωτικα, Μονωτικα, Ηχομονωτικα, Θερμομονωτικα, Χρωματα, Κολλεσ, Συστηματα Στερεωσησ, Υδρορροεσ, Σκεπαστρα, Ενεργειακα, Εργαλεια, Σιδηρικα, Κηποσ,
Ομιλούμενες γλώσσες
Αγγλικα, Γαλλικα
Διαθέσιμες μεθόδους πληρωμής
 • Euro
  Euro

ΚΡΙΤΙΚΕΣ

Γίνε ο πρώτος που θα γράψει μια κριτική για το THERMATTIKI - Papafotiou Tim & SIA OE!

Μοιραστείτε την εμπειρία σας!

Υπεύθυνος Επικοινωνίας

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΠΑΠΑΦΩΤΙΟΥ
ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Αποστολή μηνύματος

2109755281

302109755281


  ΤΙΜΟΛΕΩΝ ΠΑΠΑΦΩΤΙΟΥ
  ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

  Αποστολή μηνύματος

  302109755281

  302109755281

  Facebook