ΕΥΡΩΥΓΕΙΑ - ΠΑΛΗΚΑΡΑΣ, Βολοσ

ΕΥΡΩΥΓΕΙΑ - ΠΑΛΗΚΑΡΑΣ
Ελλησποντου 51
384 45 Βολοσ - Ν.Ιωνια
Θεσσαλίασ
Τηλέφωνο:
2421080050
Φαξ:
2421063797
Ενημερώθηκε περισσότερο από 6 μήνες πριν

Περιγραφή

Η Εταιρία μας ΕΥΡΩΥΓΕΙΑ διαθέτει πολύχρονη εμπειρία στις Αποφράξεις από το 1980, είμαστε oι πρώτοι που φέραμε τις αποφράξεις στο βόλο!!! Διαθέτοντας τα πιο σύγχρονα ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ αποφρακτικά μηχανήματα ΥΔΡΟΒΟΛΗΣ και με την πολυετή εμπειρία μας εξασφαλίζουμε την ΕΓΓΥΗΣΗ της εργασίας μας, με ΧΑΜΗΛΟ ΚΟΣΤΟΣ !!! και ταχύτατους χρόνους εξυπηρέτησης. Είμαστε στη διάθεση σας για να εξυπηρετήσουμε κάθε ανάγκη σας. ΚΑΙ Η εταιρία μας ΕΥΡΩΥΓΕΙΑ--ΠΑΛΗΚΑΡΑΣ διαθέτει πολύχρονη εμπειρία στη μεταφορά, μετακόμιση, στη συσκευασία, στο αμπαλάζ, ( και στο Ενισχυμένο Αμπαλάζ ) στο λύσιμο και δέσιμο των επίπλων, στης αποσυνδέσεις ηλεκτρικών συσκευών, στην προσεκτική εκφόρτωση, και εγκατάσταση της οικοσκευής με σεβασμό στον πελάτη, με το έμπειρο και μόνιμο προσωπικό μας, με δικά μας φορτηγά 5 μέτρα καρότσα, και με την χρήση ανυψωτικών μηχανημάτων. (Είμαστε οι πρώτοι που φέραμε ανυψωτικό αυτοκινούμενο στο βόλο) !!! Και κυρίως με την ικανοποίηση των πελατών μας. Για μεταφορές ρούχων, σας διαθέτουμε δωρεάν, ειδικές


Περιγραφή εταιρείας
Η Εταιρία μας ΕΥΡΩΥΓΕΙΑ αναλαμβάνει την μηνιαία συντήρηση του αποχετευτικού σας ΟΡΙΖΟΝΤΙΟΥ δικτύου με ΠΙΕΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ προλαμβάνοντας όλα τα προβλήματα που μπορούν να προκύψουν και να προκαλέσουν πολυδάπανες καταστροφές, και Την αντικατάσταση των αποχετεύσεων και υδρορροών.
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ - ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΩΝ ΑΓΩΓΩΝ ΜΕ ΥΔΡΟΒΟΛΗ
Φροντίστε προληπτικά για τον καθαρισμό του αποχετευτικού δικτύου του κτιρίου σας. Με τα πιο σύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα (πιεστικά & ηλεκτροκίνητα) και με το πιο έμπειρο προσωπικό επιτυγχάνουμε την απόλυτη απόφραξη και τον πλήρη καθαρισμό με λάστιχα ¾΄ και ½΄ του δικτύου σας, χωρίς κανένα κίνδυνο φθοράς στους αγωγούς και τις εγκαταστάσεις του κτιρίου. Η ΕΥΡΩΥΓΕΙΑ ΣΑΣ ΣΥΝΙΣΤΑ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΚΑΘΕ ΑΝΟΙΞΗ ΚΑΙ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ.
ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ:
Καλαθοφόρα, Αποχετευσεων
Προσθήκη εικόνων

ΚΡΙΤΙΚΕΣ

Γίνε ο πρώτος που θα γράψει μια κριτική για το ΕΥΡΩΥΓΕΙΑ - ΠΑΛΗΚΑΡΑΣ!

Μοιραστείτε την εμπειρία σας!

Υπεύθυνος Επικοινωνίας

ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΛΗΚΑΡΑΣ
ΔΙΑΦΟΡΑ

Αποστολή μηνύματος