VRESPITI, Ιωαννινα

VRESPITI
Ιωαννινα - Ηπειρου
Ηπειροσ
2651070084/85
6949731839
2651070701
Ενημερώθηκε περισσότερο από 6 μήνες πριν

Περιγραφή

H κτηματομεσιτική εταιρία VreSpiti – Δημήτριος Καλατζόγλου & Σια Ο.Ε., εδρεύει στα Ιωάννινα, Φώτου Τζαβέλλα 11β και δραστηριοποιείται στο χώρο της αγοραπωλησίας και ενοικίασης ακινήτων από το 2004, εισβάλλοντας δυναμικά στην προβολή και διαχείριση ακίνητης περιουσίας, απολαμβάνοντας αναγνώριση και επαγγελματικό κύρος, σαν η Νο1 κτηματομεσιτική εταιρία, τόσο από τη Γιαννιώτικη κοινωνία, όσο και από ομίλους εταιριών πανελλαδικής εμβέλειας.


Περιγραφή εταιρείας
Οι ενέργειες – μηχανισμοί προώθησης για την άμεση υπόδειξη – επίδειξη του ακινήτου που χρησιμοποιούνται από το VreSpiti για την ταχεία επίτευξη του σκοπού, είναι οι εξής:
1) Άμεση τηλεφωνική επικοινωνία με το πελατολόγιο που υπάρχει στην πλούσια βάση δεδομένων που διαθέτει το VreSpiti.
2) Καταχώρηση της αγγελίας του ακινήτου αρχικά στην άρτια δομημένη ιστοσελίδα του VreSpiti (www.vrespiti.gr) η οποία απολαμβάνει τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα στα Ιωάννινα και σε όλη την Ήπειρο για αναζήτηση ακινήτων και στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα Μικρών Αγγελιών Ιωαννίνων – Ηπείρου www.polisaggelia.gr . Ταυτόχρονα, καταχώρηση της αγγελίας του ακινήτου σε ιστοσελίδες πανελλαδικής εμβέλειας, με αποκλειστικό αντικείμενο την προώθηση ακινήτων στην Ελλάδα και το Εξωτερικό.
3) Social Media: Χρησιμοποιώντας την ευρέως διαδεδομένη πλατφόρμα Facebook, γίνεται άμεσα ανάρτηση και γνωστοποίηση της αγγελίας του ακινήτου.
4) Άμεση αποστολή sms της αγγελίας πώλησης / ενοικίασης του ακινήτου στο υπάρχον πελατολόγιο σε όλους τους παρόχους της κινητής τηλεφωνίας.
5) e-mail allert – Γνωστοποίηση της πώλησης ή ενοικίασης του ακινήτου με όλες τις πληροφορίες, μέσω αυτοματοποιημένης εφαρμογής που διαθέτει μόνο το VreSpiti, αποστέλλοντας την αγγελία του ακινήτου μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο υπάρχον πελατολόγιο, σύμφωνα με τα κριτήρια της ζήτησης.
6) Τοποθέτηση ειδικών πινακίδων (πανό – αυτοκόλλητα): Μέθοδος που εφαρμόζεται με μεγάλη επιτυχία από το VreSpiti, διότι το ακίνητο απολαμβάνει τη μέγιστη προβολή του.
7) Open House: Η καινοτόμα διαδικασία προώθησης ακινήτων Open House, που μόνο το VreSpiti εφαρμόζει στα Ιωάννινα. Το Open House είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος άμεσης επίδειξης σε πολλούς ενδιαφερόμενους, την ίδια ημέρα και ώρα. Αποτέλεσμα αυτής της εφαρμοσμένης ενέργειας, είναι το πλεονέκτημα της μείωσης του χρόνου πώλησης ή ενοικίασης ενός ακινήτου.
Περιγραφή εταιρείας στα αγγλικά
Real estate company VreSpiti - Dimitrios Kalatzoglou & Co. is located in Ioannina, Fotos Tzavellas 11b and is active in the buying and selling and renting property since 2004, invading dynamically viewing and management of real estate, enjoying recognition and professional prestige, as the No. 1 real estate company, both from the society of Ioannina and from groups nationwide companies.
ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ:
Vresspiti
Περιοχές Εξυπηρέτησης
Ιωάννινα, Πρέβεζα, Άρτα, Ηγουμενίτσα
Ομιλούμενες γλώσσες
Ελληνικά, Αγγλικά
Διαθέσιμες μεθόδους πληρωμής
  • Euro
    Euro
Προσθήκη εικόνων

ΚΡΙΤΙΚΕΣ

Γίνε ο πρώτος που θα γράψει μια κριτική για το VRESPITI!

Μοιραστείτε την εμπειρία σας!

Facebook