Σώμα Υγιές, Νικαια Πειραιασ

Σώμα Υγιές
Κωνσταντινουπόλεως 22 και Γρηγορίου Λαμπράκη 315, Νίκαια, Πειραιάς
184 51 Νικαια Πειραιασ
Αττικη

Περιγραφή

Στο Επιστημονικό Διαιτολογικό Κέντρο "Σώμα Υγιές", στόχος μας είναι η διαρκή εκπαίδευση σε τρέχοντα θέματα διατροφής, έτσι ώστε να φροντίζουμε πάντα για την σύγχρονη ενημέρωση σας και το βέλτιστο αποτέλεσμα σε σχέση με το βάρος σας.


Περιγραφή εταιρείας
Στο Επιστημονικό Διαιτολογικό Κέντρο "Σώμα Υγιές", οι υπηρεσίες που προσφέρουμε, περιλαμβάνουν διατροφή για απώλεια βάρους, ειδική διατροφή για αθλητές, εξειδικευμένη διατροφή για άτομα με διατροφικές διαταραχές, διατροφή για αύξηση βάρους, διατροφή για τα διάφορα στάδια της ζωής, πρόγραμμα διατροφής για διατήρηση βάρους, εξειδικευμένο πρόγραμμα κλινικής διατροφής, ακόμη, δυνατότητα διατροφής και παρακολούθησης από απόσταση, όπως επίσης και σχεδιασμός ειδικών μενού για εκδηλώσεις- συνέδρια. Η βελτίωση της διατροφικής συμπεριφοράς του σύγχρονου Έλληνα, η μείωση της παχυσαρκίας και η καλύτερη διατροφική αντιμετώπιση κλινικών παθήσεων αποτελεί για εμάς βασικό όραμα.
ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ:
Διαιτολογικό Κέντρο, Διατροφή, Απώλεια Βάρους, Αύξηση Βάρους, Διατροφή Από Απόσταση
Διαθέσιμες μεθόδους πληρωμής
 • Visa
  Visa
 • τραπεζικό έμβασμα
  τραπεζικό έμβασμα
 • MasterCard
  MasterCard
 • Maestro
  Maestro
 • PayPal
  PayPal
Σύλλογοι

British Council

Σύλλογος Διαιτολόγων Διατροφολόγων

BDA- The assocciation of UK

Προσθήκη εικόνων

Πώς επηρεάζουν οι τροφές τον ύπνο

Απώλεια βάρους μετά τις διακοπές

Η διατροφή της οικονομικής κρίσης

ΚΡΙΤΙΚΕΣ

Γίνε ο πρώτος που θα γράψει μια κριτική για το Σώμα Υγιές!

Μοιραστείτε την εμπειρία σας!

Προϊόντα

Μενού-εκδηλώσεων
Σχεδιασμός ειδικών μενού για Εκδηλώσεις - Συνέδρια Στο Επιστημονικό Διαιτολογικό Κέντρο ‘Σώμα Υγιές’ υπάρχει η δυνατότητα ειδικού σχεδιασμού μενού για χώρους εστίασης και κοινωνικές εκδηλώσεις.

Διατροφή-από-απόσταση
Δυνατότητα Διατροφής και παρακολούθησης από απόσταση Η υπηρεσία αυτή απευθύνεται σε όσους θέλουν να χάσουν βάρους, να ακολουθήσουν ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα ισορροπημένης διατροφής, να έχουν διατροφική αγωγή για κάποια πάθηση ή διατροφική αγωγή για αθλητική δραστηριότητα.

Κλινική-διατροφή
Εξειδικευμένο πρόγραμμα Κλινικής Διατροφής Η εξειδικευμένη διατροφή σε καμία περίπτωση δεν εξυπηρετεί μόνο την ανάγκη μεταβολής του βάρους (αύξηση ή απώλεια). Η διατροφή αποτελεί επίσης σημαντικό εργαλείο για τη διαχείριση κλινικών παθήσεων, πολλές φορές αποτρέποντας την αρνητική εξέλιξη τους.

Διατήρηση-βάρους
Εξειδικευμένο πρόγραμμα διατροφής για Διατήρηση Βάρους Το πρόγραμμα διατροφής για διατήρηση βάρους απευθύνεται σε όσους έχουν ολοκληρώσει το πρόγραμμα διατροφής για απώλεια βάρους και έχουν φτάσει στο στόχο αλλά και σε άτομα που θέλουν να μάθουν πώς να τρέφονται υγιεινά χωρίς να μεταβάλουν το παρόν βάρος τους.

Διατροφή-στάδια-ζωής
Εξειδικευμένη Διατροφή για τα διάφορα στάδια της ζωής Οι διατροφικές ανάγκες του ατόμου διαμορφώνονται ανάλογα με την ηλικιακή περίοδο στην οποία βρίσκεται.
Δείτε όλα τα προϊόντα

Υπηρεσίες

Facebook
Twitter