ΕΧΑΝΑ - Προϊόντα, προσφορές, νέα

Άρθρα

Επιλέξτε τον καλύτερο ξενοδοχειακό εξοπλισμό για την κάλυψη των αναγκών σας

9 μήνες πριν

Ο ξενοδοχειακός εξοπλισμός που καλείστε να επιλέξετε για την επιχείρησή σας πρέπει να ανταποκρίνεται σε όλες σας τις ανάγκες, να μπορεί να καλύψει τα έξοδα που έχετε υπολογίσει και να προωθεί το ξενοδοχείο σας με το καλύτερο τρόπο στους πελάτες σας!

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα exana.gr θα βρείτε μία μεγάλη ποικιλία που μπορεί να ανακαινίσει το ξενοδοχείο σας, με τα καλύτερα προϊόντα και μηχανήματα. Μάθετε περισσότερα αμέσως παρακάτω:

  • Επαγγελματικοί φούρνοι

Η επιλογή σας πρόκειται να καθορίσει την ποιότητα του φαγητού που σερβίρει η κουζίνα σας και να επιταχύνει πολλές διαδικασίες που σχετίζονται με την εξυπηρέτηση που παρέχει η μονάδα σας. Στην μεγάλη ποικιλία Exana θα βρείτε φούρνους αερίου, ηλεκτρικούς, με ξυλοκάρβουνο, τύπου τούνελ καθώς και χτιστούς παραδοσιακούς.

  • Ψυγεία και καταψύκτες υψηλής ποιότητας

Καινούργιο ή μεταχειρισμένο ψυγείο χρειάζεστε; Οτιδήποτε και να επιλέξετε, στο Exana θα βρείτε αυτό που χρειάζεστε. Από ψυγεία βιτρίνες μέχρι θαλάμους, μπαούλα ή καταψύκτες για πάγους, ακόμα και salad bar!

  • Επεξεργασία ζύμης και ζαχαροπλαστική

Για να προσφέρετε σε καθημερινή βάση την καλύτερη ποιότητα σε διαφορετικές γεύσεις, δίνοντας στον σεφ την άνεση που χρειάζεται για να δημιουργήσει, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μηχανήματα που επεξεργάζονται άψογα την ζύμη και κάνουν πραγματικότητα τα καλύτερα γλυκά για κάθε απαιτητικό ουρανίσκο.

Οι παραπάνω κατηγορίες είναι μόνο λίγες από αυτές που μπορείτε να βρείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες.

Ο μεταχειρισμένος εξοπλισμός, έχει ελεγχθεί και το κάθε ένα μηχάνημα παρέχει την απαραίτητη πιστοποίηση, ώστε να γνωρίζετε από που προέρχεται.

Ένας από τους στόχους που έχουν επιτευχθεί στο Exana, είναι η κάλυψη όλων των αναγκών που έχει κάθε πελάτης ξεχωριστά, βρίσκοντας πάντα την προηγμένη και πιο αξιόπιστη λύση στον τομέα που χρειάζεται.

Μπείτε στον διαδικτυακό κόσμο Exana.gr και βρείτε την μεγαλύτερη γκάμα εξοπλισμού και μηχανημάτων που καλύπτουν τόσο μία μικρή επιχείρηση όσο και ένα ξενοδοχείο πολυτελείας!