ΠΑΙΔΙΚΆ ΠΆΡΤΥ ΚΛΌΟΥΝ ΤΑΧΥΔΑΚΤΥΛΟΥΡΓΌΣ - Προϊόντα, προσφορές, νέα

Νέα

Ανανεωμένο site

4/2/2014

Καινούριο site , λογότυπο και πολλά άλλα με φρέσκιες καινούριες υπηρεσίες!!!

Άρθρα

Οδηγός διασκέδασης για βάπτιση, γάμο ή παιδικό πάρτυ.

19/10/2016

 Χρειαζόμαστε διακόσμηση; Να προσλάβω διασκεδαστή και τι είδους; Dj ή ορχήστρα;

Με εμπειρία 19 χρόνων στην οργάνωση εκδηλώσεων θα θελα να καταπιαστώ σε αυτό το άρθρο με κάποιους προβληματισμούς σχετικά με τις βαπτίσεις, τους γάμους και τα παιδικά πάρτυ.

  Κατ αρχήν η διακόσμηση του χώρου είναι πολύ σημαντική χωρίς να σημαίνει πως απαραίτητα θα φτάσουμε σε υπερβολές. Διαλέξτε την θεματολογία ή απλά τα χρώματα της εκδήλωσης και έχετέ τα στο μυαλό σας για τις επιλογές διακόσμησης, τούρτας κ.λ.π. Συμπεριλάβετε μπαλόνια για την διακόσμηση μιας και αρέσουν σε όλους! Δεν είναι μόνο για παιδιά! Στην εταιρία μας θα σας εκπλήξουμε ευχάριστα. Αν το οργανώνετε χωρίς την βοήθεια μιας εταιρίας μην φτάσετε στα άκρα θέλοντας να ταιριάζουν μέχρι και οι οδοντογλυφίδες.  

Σε όλες τις εκδηλώσεις ακόμα και στον γάμο πρέπει να λάβουμε υπόψη μας πως αρκετοί γονείς θα φέρουν μαζί τα παιδιά τους. Οφείλουμε να προσφέρουμε λοιπόν κάποιου είδους διασκέδαση.  Η ημέρα της εκδήλωσης δεν προσφέρεται για δράσεις εκπαιδευτικού και παιδαγωγικού χαρακτήρα (θεατρικό παιχνίδι κ.λ.π.). Τα παιδιά έχουν διάθεση «χαβαλέ» και είναι ίσως από τις λίγες ευκαιρίες τους να παίξουν και να ξεδώσουν. Άλλωστε τις πιο εκπαιδευτικές δραστηριότητες τις κάνουν άλλες μέρες. Το πρόγραμμα της διασκέδασης θα πρέπει να είναι για όλες τις ηλικίες. Εμάς μας αρέσει να διασκεδάζουμε ακόμη και τους μεγάλους. Μην ξεχνάτε πως τα παιδιά λατρεύουν να μοιράζονται πράγματα μαζί με τους γονείς τους.

Μην καλέστε ένα διασκεδαστή που θα αναλάβει τον ρόλο του babysitter. Επιλέξτε με κριτήριο τον επαγγελματισμό του, τις γνώσεις του και την εκπαίδευσή του και όχι μόνο το πόσο φτηνός είναι. Όπως σε όλες τις υπηρεσίες είναι πιθανόν η τιμή να αντανακλά την ποιότητα. Σκοπός δεν είναι να μείνει με τα παιδιά πολλές ώρες αφού θα καταλήξει αναπόφευκτα να κάνει φύλαξη και όχι πρόγραμμα διασκέδασης. Αν επιθυμείτε να απασχοληθούν πολλές ώρες διαθέτουμε παιχνίδια που μπορείτε να ενοικιάσετε. Οι «Φασουλήδες» διαθέτουν από mini παιδότοπους, φουσκωτά παιχνίδια και τοίχους αναρρίχησης μέχρι carousel και τρενάκια.

  Μην ξεχάστε την μουσική κάλυψη της εκδήλωσης που είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι για όλους τους καλεσμένους. Η ζωντανές ορχήστρες που πολύ μας αρέσουν συνδυάζονται υπέροχα με dj που αν προμηθευτείτε από εμάς θα καλύψουμε όλες τις μουσικές προτιμήσεις. Αν ο προϋπολογισμός σας δεν… αντέχει και τα δύο, προτιμήστε τον dj αφού οι μουσικές επιλογές είναι αμέτρητες!

Τέλος ένα ωραίο “γευστικό happening” που σας προτείνω είναι το μαλλί της γριάς και το καρότσι παγωτού που μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και στην εκκλησία!

 

 

                                                                                                Λεβεντέλλης Γιώργος

Υπεύθυνος σχεδιασμού εκδηλώσεων

www.fasoulides.gr

Κρήτη:   2810 258703

Αθήνα:  210 8814876

Αναζήτηση συνεργασίας

Franchise Fasoulides

28/1/2013

Η 1η εταιρία franchise παιδικών εκδηλώσεων