RelaxStrom - Προϊόντα, προσφορές, νέα

Άρθρα

Μάθετε για τα στρώματα Latex

6 μήνες πριν

Στρώματα από φυσικό και συνθετικό αφρό latex φυσική ελαστικότητα και ανατομικότητα!

 

Ο ύπνος είναι μια σημαντική εμπειρία, με ιδιαίτερη βαρύτητα στη ζωή μας. Δεν έχει μείνει πια σχεδόν κανένα   Σταση σώματος σε στρώμα latexμυστικό για έναν υπέροχο ύπνο. Ξέρουμε πως πρέπει να κοιμηθούμε, ξέρουμε πόσο πρέπει να κοιμηθούμε, ξέρουμε πόσο αναγκαίος είναι ο ύπνος στην ζωή μας. Η αλήθεια είναι όμως ότι δεν αποφασίζουμε σωστά για το στρώμα , το μαξιλάρι, το κρεβάτι μας. Είναι αναγκαίο να επιλέγουμε σωστά αλλά και πρότυπα υλικά κατασκευής στα προϊόντα ύπνου.

 

Οι λάθος επιλογές είναι υπεύθυνες για το γεγονός ότι χάνουμε τον ύπνο μας. Χρειαζόμαστε έναν ύπνο που έρχεται να μας χαλαρώσει, να ηρεμήσει το μυαλό μας, και να μας βοηθήσει να απαλλαγούμε από τα άγχη της ημέρας.

 

Ύπνος είναι να κλείνεις τα μάτια, να ησυχάζει το μυαλό και να ανειρεύεσαι, όχι για να ανησυχείς. Ας μην φορτώνουμε το μυαλό μας με άχρηστες λεπτομέρειες, ας το γεμίσουμε αντίθετα με όμορφες εικόνες. Όσο πιο χαλαροί πάμε για ύπνο τόσες περισσότερες πιθανότητες έχουμε να κοιμηθούμε ήρεμα.

 

Επιλέξτε ανατομικά στρώματα από φυσικό και συνθετικό αφρό latex. Επιλέξτε φυσική ελαστικότητα και ανατομικότητα. Ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες σας και αισθάνεστε αμέσως άνετα ξαπλώνοντας στο στρώμα σας. Με ένα τέτοιο στρώμα κερδίζετε ποιότητα ύπνου , μέγιστη χαλάρωση και ευεξία. Αν επιδιώκετε απόλυτη ησυχία όταν κοιμάστε, τότε το στρώμα αυτό είναι ιδανικό για εσάς. Αν πάλι είστε έγκυος τότε απλά θα ξετρελαθείτε και η γιαγιά σας να είστε σίγουροι ότι θα απολαύσει ένα πραγματικά ξεκούραστο ύπνο.

 

Ξεχάστε τα γυρίσματα κατά την διάρκεια της νύχτας, που κάνετε μόνο και μόνο επειδή προσπαθείτε να βρείτε μια πιο βολική θέση για να μπορέσετε να ξεκουραστείτε. Το latexθα μειώσει αισθητά τις όποιες προσπάθειες σας. Ελαχιστοποιεί την πίεση που σας ασκείται από το στρώμα.

 

Στρώματα latexΘα αισθανθείτε το στρώμα σας να σας αγκαλιάζει. Κατάλληλο όπως και αν κοιμάστε, μπρούμυτα, ανάσκελα, στο πλάι. To latex αποτελείται από εκατοντάδες μικροσκοπικές κυψέλες που συντελούν στον αυτόνομο αερισμό του στρώματος. Είναι φυσικό υλικό. Προέρχεται από το γάλα του καουτσουκόδενδρου το οποίο καλλιεργείται στην νοτυοδιτική Ασία. Είναι αντιαλλεργικό και αντιβακτηριακό υλικό. Βιολογικά προπλυμένο. Φιλικό προς το περιβάλλον. Δεν χάνει την φόρμα του, δεν πετρώνει, υποχωρεί τόσο όσο χρειάζεται για έναν άνετο και ξεκούραστο ύπνο.
Δεν ζεσταίνει, δεν ιδρώνει και προσαρμόζεται στην θερμοκρασία του σώματος.Filiolatex στρώματα latex της νέας συλλογής στρωμάτων από την Relax Strom , στρώματα από μια ελληνική παραδοσιακή οικογένεια που θα βρίσκεται πάντα κοντά σας!

 

Τα ανατομικά στρώματα latex ουσιαστικά αγκαλιάζουν το σώμα σας με τον πιο ιδανικό τρόπο και δίνουν σωστή υποστήριξη σε κάθε σημείο του σώματος.
Δύο άνθρωποι μπορούν να κοιμηθούν με απόλυτη άνεση, καθώς το στρώμα ανταποκρίνεται στις ιδιαίτερες ανάγκες τους και απορροφά ακαριαία την αντίδραση της κίνησης.

 

Όλα τα στρώματα filiolatex της συλλογής μας είναι χειροποίητα και αυτό εγγυάται την υψηλή ποιότητα της κατασκευής τους. Αν το επιλέξετε διαθέτουν ζώνες υποστήριξης του σώματος ανάλογα με το σημείο επαφής του σε σχέση με το σώμα. Μπορούν να είναι μαλακά και ουσιαστικά, ημίσκληρα, σκληρά αλλά και πάρα πολύ σκληρά. Ο βαθμός σκληρότητας είναι αποκλειστικά και μόνο δικής σας επιλογή.

 

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας βοηθήσουμε και να σας ενημερώσουμε σχετικά με τους διαφορετικούς τύπους αυτής της κατηγορίας, ώστε να επιλέξετε σωστά το στρώμα που σας ταιριάζει καλύτερα.

 
 

Acarzero - Ανακούφιση από τις αλλεργίες

6 μήνες πριν

acarzero αντι ακάρεα

Διατίθεται σε 3 ειδικές εκδόσεις (BED - PILLOW – HOME) AcarZero™.

Eίναι μια ηλεκτρονική συσκευή ακαρεοκτόνο, απολύτως ακίνδυνη για τους ανθρώπους και τα κατοικίδια ζώα, η οποία μπορεί να μειώσει σημαντικά τη συγκέντρωση των ακάρεων της σκόνης σε στρώματα, μαξιλάρια και στο οικιακό περιβάλλον που έχουν ήδη αποικίσει χωρίς τη χρήση δυνητικά επιβλαβών χημικών ουσιών για τον άνθρωπο ή βιοκτόνων.

Η αποτελεσματικότητα και η πρακτικότητα του AcarZero ™ είναι η ιδανική επιλογή προστασίας για την αποκατάσταση του περιβάλλοντος σας από τα ακάρεα .

Η επίδραση της αποστράγγισης επιτυγχάνεται σταδιακά από τη λειτουργία της συσκευής και φτάνει τη μέγιστη αποτελεσματικότητά της εντός 90 ημερών, ανάλογα με την αρχική συγκέντρωση των ακάρεων σε υγιές περιβάλλον, ωστόσο, εμποδίζει το σχηματισμό τους αμέσως.

 

 

acarzero Για Στρώμα

 

acarzero κρεβατιού

 

AcarZero συσκευή με μπαταρία λιθίου για στρώματα.

Ηλεκτρονική ασπίδα προστασίας από τα ακάρεα της σκόνης.

 acarzero για μαξιλάρια

 

acarzero μαξιλάρι

 

AcarZero συσκευή με μπαταρία λιθίου ιδανική για μαξιλάρια.

Μια ηλεκτρονική συσκευή για την προστασία από τα ακάρεα της σκόνης σε υποαλλεργικό μαξιλάρι antiacaro Activ ™ και σε μαξιλαροθήκη antiacaro AcarZero ™.

 acarzero για σπιτιού acarzero Σπιτιού logo

 

AcarZero συσκευή ιδανική για το χώρο σας.

 

 

Συμβουλές για την Συντήρηση του Στρώματος

6 μήνες πριν

Συμβουλές για την Συντήρηση του Στρώματος

 

Ότι καλύτερο για το στρώμα σας, είναι η σωστή συντήρησή του Η φροντίδα που θα δεχτεί από εσάς μπορεί να αυξήσει σημαντικά το χρόνο ζωής του. Θα βοηθήσετε το στρώμα σας να παραμείνει καθαρό όπως την πρώτη ημέρα.

 


 

Τα πάντα ξεκινούν από την στιγμή που θα δοθεί η παραγγελία σας

Πρέπει να προσέξετε η διάσταση του στρώματος να είναι η σωστή και να έχετε φροντίσει να είναι λίγο μικρότερο αφήνοντας όπως λέμε τον αέρα του στρώματος για να μην σφηνώνει.

 

Η μεταφορά του στρώματος

Όταν γίνεται από την εταιρεία μας φτάνει στο χώρο σας χωρίς να έχει τσακιστεί ή συμπιεστεί σε κάποιο σημείο του. Αν δεν προσεχθεί κατά την μεταφορά μπορεί να προκληθεί ζημιά στο στρώμα η οποία δεν αναγνωρίζετε από την εγγύησή του.

 

Σε περίπτωση που θέλετε να αποθηκεύσετε το στρώμα για μελλοντική χρήση

Καλό είναι να μην παραμείνει στην σακούλα μεταφοράς του αλλά να τυλιχτεί με ένα καθαρό σεντονόπανο και να φυλαχτεί σε καθαρό αεριζόμενο χώρο μακρυά από υγρασία.

 

Πριν την τοποθέτηση του νέου στρώματος

Ελέγχουμε το σκελετό της βάσης για τυχόν φθορές ή υγρασία γιατί μπορεί πολύ γρήγορα να επιβαρυνθεί το νέο μας στρώμα. Ποτέ μα ποτέ δεν τοποθετούμε το στρώμα μας επάνω σε ένα παλαιό στρώμα γιατί θα καθίσει στα σημεία φθοράς του και δεν θα μπορεί να επανέλθει στην σωστή θέση η επιφάνεια του στρώματος. Η χρήση υποστρώματος ως βάσης για το νέο σας στρώμα αποτελεί την ιδανικότερη επιλογή γιατί κρατάει το στρώμα σταθερά σε κάθε σημείο του, βοηθά το στρώμα να αναπνέει και προσθέτει επιπλέον χρόνια ζωής στο στρώμα σας.

 

Ο αερισμός του δωματίου σας

Έστω για 10 λεπτά καθημερινά και η συχνή αλλαγή των κλινοσκεπασμάτων σας, αναζωογονούν την φρεσκάδα και την υγιεινή του στρώματος. Η χρήση επιστρωμάτων βοηθούν με την σειρά τους την καθαριότητα του στρώματος.
Σημαντικά οφέλη προσδίδουν στο στρώμα μας οι ακαριοκτόνες συσκευές acarzero, που συμβάλλουν άμεσα στην καταπολέμηση των ακάρεων στο στρώμα και βοηθούν άτομα με ευαισθησίες απέναντι σε αυτά.

 

Η χρήση του στρώματος

Είναι αποκλειστικά και μόνο για ύπνο και αυτή μόνο εξασφαλίζει την ποιότητα των υλικών, το χρόνο ζωής του και την ορθή χρήση της εγγύησης του.

 

Τα χερούλια των στρωμάτων

Βοηθούν στην μετακίνηση του στρώματος αλλά είναι εύκολο να ξηλωθούν. Να θυμάστε ότι δεν αντέχουν το βάρος όλου του στρώματος.

 

Αλλάζουμε πλευρά στο στρώμα

Ιδιαίτερα αν το στρώμα μας έχει πυρήνα κλασσικού ελατηρίου τύπου bonell μία φορά το εξάμηνο γιατί έτσι βοηθάμε την ελαστικότητα και την καταπόνηση που δέχεται το στρώμα σε μεμονωμένα σημεία. Εναλλάσσουμε το πάνω με το κάτω μέρος του στρώματος αλλά και πλευρικά δεξιά αριστερά. Σε στρώματα όμως μιας όψης όπως αυτά του αφρού μνήμης η εναλλαγή γίνεται μόνο πλευρικά και χωρίς να είναι ουσιαστικά απαραίτητο.

 

Σε περίπτωση που το στρώμα βραχεί

Φροντίστε άμεσα να το βοηθήσετε να στεγνώσει. Πολλές καθαρές πετσέτες που θα πιέζετε συνεχώς πάνω στην βρεγμένη επιφάνεια είναι ότι καλύτερο.

 

Για άσχημες μυρωδιές

Απλώστε για λίγες ώρες μαγειρική σόδα με αποξηραμένη λεβάντα και σκουπίστε με ηλεκτρική σκούπα, προσοχή όμως μην ξεκινήσετε αυτήν την διαδικασία αν το στρώμα σας είναι υγρό.

 

Για επίμονους λεκέδες

Κρύο νερό και πράσινο σαπούνι θα βοηθήσει αρκετά αρκεί να χρησιμοποιηθεί περισσότερο ο αφρός της σαπουνάδας χωρίς πολλά πολλά νερά και να τρίψουμε επιμελώς. Μετά καθαρές πετσέτες θα βοηθήσουν να απορροφηθεί η υγρασία πιο εύκολα.