Restauro Anakainisi - Προϊόντα, προσφορές, νέα

Νέα

Ανακαίνιση μπάνιου | Ανακαίνιση W.C. | Ανακαίνιση Λουτρό

ένα μήνα πριν

 Ανακαίνιση μπάνιου | Ανακαίνιση W.C. | Ανακαίνιση Λουτρό

Ανακαίνιση μπάνιου | Ανακαίνιση W.C. | Ανακαίνιση Λουτρό

Το Μπάνιο είναι ένας πάρα πολύ σημαντικός και ένας από τους πιο πολυσύχναστούς χώρους ενός ακινήτου αλλά πολύ συχνά παραμελημένος. Η σωστή ανακαίνιση μπάνιου μπορεί να δώσει έναν αέρα πολυτελείας πράγμα που μπορεί να αλλάξει τελείως εικόνα αλλά κυρίως την αίσθηση του ακινήτου ανεβάζοντας ταυτόχρονα και την αξία του.

Η σωστή ανακαίνιση μπάνιου προϋποθέτει εργασίες υψηλών προδιαγραφών αλλά και υλικών πράγμα που μπορούμε να εγγυηθούμε στο 100%. Με αυτόν το τρόπο εκτός από την αισθητική αναβάθμιση, επιτυγχάνετε και η καλύτερη εκμετάλλευση του χώρου μέχρι του τελευταίου τετραγωνικού.

Η ανακαίνιση μπάνιου χωρίζετε συνήθως σε 3 κυρίως στάδια.

Το Πρώτο Στάδιο είναι η Ανάλυση.

Μας περιγράφετε αυτό ακριβώς που θέλετε και έχετε φανταστεί. Ένας ειδικός από το Τμήμα Αρχιτεκτονικής μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας για τυχών λεπτομέρειες παραπάνω. Ανάλογα την ανακαίνιση, ίσως χρειασθεί μια επίσκεψη στον χώρο η οποία και θα είναι εντελώς δωρεάν.

Το Δεύτερο Στάδιο ο Σχεδιασμός

Εδώ θα σχεδιασθούν αναλυτικά όλες οι εργασίες , το χρονοδιάγραμμα και το αναλυτικό κόστος αυτών. Δηλαδή θα ξέρετε ακριβώς τι θα γίνει , πότε θα γίνει και το κόστος της κάθε εργασίας ξεχωριστά . Ακόμα θα έχετε ζωντανή ενημέρωση για την πορεία των έργων.

Το Τρίτο Στάδιο Η εκτέλεση

Τα πάντα πλέον εδώ είναι απλά και ξεκάθαρα. Το κόστος το έχουμε το χρονοδιάγραμμα το έχουμε τις εργασίες τις έχουμε οπότε το μόνο που μένει είναι να τις υλοποιήσουμε. Η φιλοσοφία μας να δουλεύουμε σε συνεργασία με τους πελάτες μας και η επιμονή μας στην λεπτομέρεια, έχουν αποδώσει και έχουμε να επιδείξουμε ουκ ολιγα επιτυχημένα έργα ανακαίνισης.

Αναλαμβάνουμε αποξηλώσεις, υδραυλικές εγκαταστάσεις, ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, τοποθέτηση πλακιδίων, εναλλακτικές προτάσεις υλικών, πέτρα, πατητή τσιμεντοκονία, τοποθέτηση ειδών υγιεινής, ντουλάπια μπάνιου-αποθηκευτικοί χώρο και πολλά άλλα.

Εξειδίκευση στην Ανακαίνιση

4 μήνες πριν

Αναλαμβάνουμε όλες τις εργασίες που σχετίζονται με την ανακατασκευή και ανακαίνιση ενός διαμερίσματος, κατοικίας γραφείου, ξενοδοχείου, bar η και εστιατορίου. Από την αρχιτεκτονική σχεδίαση μέχρι την εγκατάσταση ειδικών και μη εξοπλισμών . Σε συνεργασία πάντα με τον πελάτη μας, προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις που θα καλύψουν μέχρι και την πιο εξειδικευμένη επιθυμία.

Ανακαινιση

4 μήνες πριν

Η Restauro προσφέρει υπηρεσίες δόμησης και ανακαίνισης σε όλη την Ελλάδα. Ειδικευόμαστε στις μετατροπές και τις ανακατασκευές, Είμαστε οι πλέον κατάλληλοι να πραγματοποιήσουμε την πλήρη ανακαίνιση της κατοικίας, του γραφείου, ξενοδοχείου η των καταλυμάτων σας.

Άρθρα

Ανακαίνιση AirBnB

ένα μήνα πριν

Έχετε ένα σπίτι που απλά κάθετε? Υπάρχει η AirBnB. Είναι το ακίνητο παραμελημένο και άδειο? Εδώ έρχεται η Restauro.

H Airbnb σας βοηθάει να έχετε ένα extra εισόδημα απλά «ανεβάζοντας »το ακίνητο σας σε μια παγκόσμια πλατφόρμα η οποία με την ευελιξία των βραχυπρόθεσμων μισθώσεων και χωρίς καμία ταλαιπωρία ή κίνδυνο. Εμείς απλά σας βοηθάμε να το ετοιμάσετε με το πακέτο Ανακαίνιση Airbnb.

Η Restauro μέσα από την εμπειρία που έχει αποκτήσει όλα αυτά τα χρονιά μπορεί να σας βοηθήσει βήμα-βήμα με την Ανακαίνιση Airbnb. Θα πρέπει ακόμα να γνωρίζετε ότι ο χώρος σας σε πρώτο βαθμό θα κριθεί από τον υποψήφιο ενοικιαστή μέσα από τις φωτογραφίες που θα ανέβουν στην πλατφόρμα της Airbnb.

To Τμήμα Αρχιτεκτονικής και το Τμήμα Διακόσμησης είναι εξειδικευμένο στην Ανακαίνιση Airbnb και θα σας βοηθήσει όχι μόνο να έχετε μια καλή εικόνα αλλά και τις καλύτερες κριτικές, πράγμα που θα βοηθήσει πολύ στο να βρεθεί το ακίνητο σας στην κορυφή της αναζήτησης για τον εκάστοτε προορισμό του ενοικιαστή.

Ίσως αυτό να ακούγετε λίγο δύσκολο και περίπλοκο αλλά το μόνο που πραγματικά χρειάζεται είναι ένας πάρα πολύ κάλος προγραμματισμός και εμπειρία.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για την Ανακαίνιση Airbnb η για έναν αρχικό Υπολογισμό́ εισοδήματος από την εκμετάλλευση του ακινήτου, δεν έχετε να κάνετε τίποτα άλλο από το να μας ζητήσετε μια αρχική εκτίμηση κόστους ή Υπολογισμό εισοδήματος εντελώς δωρεάν!

Δωρεάν Εκτίμηση Κόστους ή Δωρεάν Εκτίμηση Εισοδήματος

7 Λόγοι για ανακαίνιση

4 μήνες πριν

Για να αυξήσετε την άνεση ή την απόλαυση του σπιτιού.

Αν και υπάρχουν πολλοί λόγοι για να ανακαινίσετε το σπίτι σας, η άνεση και η απόλαυση του χώρου είναι ένα από τα πιο σημαντικά ζητήματα που δεν πρέπει να αγνοηθούν!

Να διορθώσετε ένα ζήτημα ασφαλείας.

Ηλεκτρικά προβλήματα, διαρροές οροφής ή κάποια ρωγμή στα θεμέλια είναι μερικά προβλήματα που πρέπει να διορθωθούν και να μην αναβληθούν, έτσι ώστε να κρατήσετε την οικογένειά σας ασφαλή και να αποφύγετε την μερική ή ολική απώλεια του σπιτιού.

Για να βελτιώσετε την αξία του σπιτιού.

Εάν σχεδιάζετε να πουλήσετε το σπίτι μέσα στα επόμενα χρόνια, ίσως να θέλετε να ανακαινίσετε μερικά ή τα πάντα, ώστε να πετύχετε τη μέγιστη αξία που θα μπορείτε όταν θα το βγάλετε στην αγορά.

Για να αναβαθμίσετε τη λειτουργία του σπιτιού.

Ίσως χρειάζεστε περισσότερο χώρο, ή ένα δεύτερο μπάνιο, μια τροποποίηση ή προσθήκη που θα έκανε την καθημερινότητά σας πολύ πιο εύκολή. Ίσως ο/η σύζυγός σας θέλει ένα χώρο εργασίας, ή το παιδί σας ένα game (play) room.

Για να αυξήσετε την απόδοση του σπιτιού.

Νέα παράθυρα, αντλία θερμότητας και πρόσθετη μόνωση αποτελούν μερικά παραδείγματα βελτιώσεων που μπορούν να μειώσουν το ενεργειακό κόστος και να αποπληρώσουν το κόστος της ανακαίνισης με την πάροδο του χρόνου. Τα πιο αποδοτικά σπίτια είναι επίσης πιο ελκυστικά στους πιθανούς νέους αγοραστές.

Για να ανανεώσετε το στυλ του σπιτιού.

Ένα παλαιότερο σπίτι μπορεί εκ πρώτης όψεως φαίνεται λιγότερο ελκυστική επιλογή για τους αγοραστές ή μπορεί να φαίνεται πιο απλό από. Η ανανέωση του στυλ του σπιτιού σας μπορεί να είναι μια ιδιοτροπία που βασίζεται σε νέες τάσεις ή έναν τρόπο προετοιμασίας μιας κατοικίας προς πώληση. Το καλύτερο στοίχημα είναι να χρησιμοποιήσετε διαχρονικά στυλ που στέλνουν το μήνυμα της απλοϊκότητας.

Για την προετοιμασία του σπιτιού προς πώληση.

Μερικές φορές, ο κύριος στόχος των ανακαινίσεων είναι η πώληση του σπιτιού. Σε αυτή την περίπτωση, οι επιλογές θα πρέπει να αντικατοπτρίζουν αυτό που είναι πιθανότερο να βοηθήσει στην πώληση

 

Περισσοτερες πληροφοριες επισκεφθείτε www.restaurosa.gr