Συχνές ερωτήσεις

1. Τι ή ποιος είναι ή CYLEX;

S.C. CYLEX Tehnologia Informaţiei S.N.C. είναι εγγεγραμμένη στην Ρουμανία και διαχειρίζεται απευθείας σύνδεση καταλόγους επιχειρήσεων με την επωνυμία της CYLEX.

Εγγραφές εταιρειών στο καταλόγο επιχειρήσεων μας είναι δωρεάν και οι σελίδες με τα προφίλ μπορούν συνήθως να βρεθούν στις μηχανές αναζήτησης στα πρώτα δέκα αποτελέσματα.

Η CYLEX δημιούργησε επίσης καταλόγους επιχειρήσεων σε άλλες χώρες. Οι Κατάλογοι των επιχειρήσεων μας προσφέρουν τη δυνατότητα στους χρήστες να αξιολογήσουν τις επιχειρήσεις, να εκφράσουν τη γνώμη τους σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους. Για παράδειγμα, οι κατάλογοι των επιχειρήσεων από: Νότια Αφρική, Ισπανία, Καναδά, Αυστραλία, Ουγγαρία, Γαλλία, Ιταλία, or ή τις ΗΠΑ.

Είναι σε απευθείας σύνδεση κατάλογοι επιχειρήσεων με τη μορφή κοινοτικών πυλών. Οι χρήστες μπορούν να αξιολογούν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες των επιχειρήσεων που είναι εγγεγραμμένες στους καταλόγους επιχειρήσεων. Εγγεγραμμένες εταιρείες έχουν τη δυνατότητα να ανεβάσουν δωρεάν video clips, φωτογραφίες, άρθρα, ειδήσεις, τα προϊόντα και τα αιτήματα της εταιρικής σχέσης.

2. Πώς μπορώ να προσθέσω την εταιρεία μου δωρεάν;

Για να προσθέσετε μια εταιρεία, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το σύνδεσμο Εγγραφή Εταιρείας  από την αρχική σελίδα https://www.cylex.gr

3. Πως μπορώ να αναβαθμίσω τις πληροφορίες επιχείρησής μου στο CYLEX Κατάλογος Επιχειρήσεων;

Υπάρχουν δύο τρόποι για να αλλάξετε τα στοιχεία της εταιρείας σας στον κατάλογο των επιχειρήσεων μας. Εάν δεν έχετε ακόμα έναν κωδικό πρόσβασης, επιλέξτε κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο Επεξεργασία σελίδα παρουσίασης από τη σελίδα παρουσίασης της εταιρείας σας. Εάν ο κωδικός πρόσβασής σας δεν είναι ενεργοποιημένος, οι αλλαγές που έχετε κάνει, θα πρέπει να ελεγχθούν με προσοχή από τους υπαλλήλους μας.

Αν έχετε στην κατοχή σας το CYLEX ID εταιρείας και τον κωδικό πρόσβασής σας ήδη, παρακαλώ χρησιμοποιήστε την επιλογή πρόσβασης πελατών από κάθε σελίδα του https://www.cylex.gr ή το link Επεξεργασία σελίδας από τη σελίδα της εταιρείας σας παρουσίαση. Μετά την σύνδεση, μπορείτε να ενημερώσετε και να προσαρμόσετε τα δεδομένα της εταιρείας σας απευθείας, χωρίς να περιμένετε την έγκριση των CYLEX εργαζομένων. Μπορείτε επίσης, ανά πάσα στιγμή, να μας στείλετε με e-mail τις αλλαγές που θέλετε να κάνετε στο info@cylex.gr

4. Γιατί υπάρχει διαφορά στα αποτελέσματα αναζήτησης ανάμεσα στις εταιρείες με αναλυτική σελίδα προφίλ και τις εταιρείες, χωρίς καμία ενημέρωση στη σελίδα του προφίλ τους;

Στο CYLEX όλες οι εταιρείες έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουνε αναλυτικά, στην ελληνική γλώσσα η σε άλλη γλώσσα και να καθορίσουνε πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, τα χρονοδιαγράμματα, και να προσθέσουνε ένα λογότυπο. Όσο πιο λεπτομερής είναι η παρουσίαση (περιγραφή της εταιρείας και ο κατάλογος των προϊόντων και υπηρεσιών), τοσο καλύτερα θα είναι τα αποτελέσματα αναζήτησης στον κατάλογο των επιχειρήσεων CYLEX και άλλες μηχανές αναζήτησης, όπως το Google.

5. Έχετε Ψηφιακό Υπολογιστή Διαδρομής που μπορώ να χρησιμοποιήσω δωρεάν;

Ναι, έχουμε. Με τη βοήθεια του ψηφιακού χάρτη μας μπορείτε να ζητήσετε στην οθόνη τη διαδρομή από μια διεύθυνση σε μία άλλη. Μπορείτε επίσης να εισάγετε αυτά τα δρομόλογια στην ιστοσελίδα της εταιρείας σας.

6. Πώς μπορώ να διορθώσω τη γεωγραφική θέση της εταιρείας μου στο χάρτη;

Στη σελίδα του προφίλ σας, χρησιμοποιώντας την Επεξεργασία παρουσίασης ή την πρόσβασης πελατών, μπορείτε να διορθώσετε την τοποθεσία στον χάρτη. Σύρετε το κόκκινο σημάδι στο σωστό μέρος και αποθηκεύσετε.

7. Γιατί είναι το βέλος τοποθεσίας σε λάθος μέρος;

Μια άμεση σχέση μεταξύ του χάρτη και τη διεύθυνση έχει δημιουργηθεί από ένα αυτοματοποιημένο λογισμικό. Γι 'αυτό είναι πιθανό ότι μέσα από την ομοιότητα των ονομάτων ορισμένων δρόμων ή από την απουσία ενός δρόμου σε ένα χάρτη, ένας άλλος δρόμος με παρόμοιο όνομα που θα εμφανίζεται αντί για το δρόμο που θελατε. Ζητούμε συγγνώμη για την ταλαιπωρία.

8. Πώς είναι εγγεγραμμένη η επιχείρησή μου στο CYLEX αν δεν την έχω προσθέσει σε αυτόν τον κατάλογο των επιχειρήσεων;

Το CYLEX παρακολουθεί συνεχώς τη δημόσια εισαγωγή των εταιρειών στο διαδίκτυο, που καταγράφονται στο σύστημα αναζήτησης μας σύμφωνα με ορισμένα κριτήρια και στη συνέχεια εμφανίζονται σαν αποτελέσματα αναζήτησης. Στο επίπεδο λειτουργίας, ο κατάλογος μας δεν είναι τόσο διαφορετικός από άλλες μηχανές αναζήτησης, όπως το Google, το οποίο συλλέγει τα δεδομένα και τα εμφανίζει στις σελίδες τους. Στο CYLEX υπάρχουν επίσης εταιρείες που προστέθηκαν από τους εκπροσώπους τους στο Εγγραφή εταιρείας

10. Γιατί δεν φαίνονται οι ενημερώσεις μου στη σελίδα μου;

Όταν χρησιμοποιείτε τον σύνδεσμο Επεξεργασία παρουσίασης από τη σελίδα με την περιγραφή της εταιρείας σας, έχετε τη δυνατότητα να ζητήσετε την σελίδα παρουσίασης της εταιρείας σας να τροποποιηθεί με τη συμπλήρωση του εντύπου. Τα ενημερωμένα στοιχεία θα ελέγχονται από έναν από τους υπαλλήλους μας, πριν από τη δημοσίευση σε απευθείας σύνδεση. Αν οι αλλαγές σας δεν είναι σε απευθείας σύνδεση, η διαδικασία έγκρισης δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη.

11. Έχετε καταλόγους επιχειρήσεων στο εξωτερικό;

Μπορείτε να απολαύσετε τις υπηρεσίες μας στις ακόλουθες χώρες:

Αργεντινή http://www.cylex.com.ar
Αυστραλία http://www.cylex-australia.com
Αυστρία http://www.cylex.at Κατάλογο επιχειρήσεων
Βέλγιο http://www.cylex-belgie.be Ολλανδικά
Βέλγιο http://fr.cylex-belgie.be Γαλλικά
Βενεζουέλα http://www.cylex.com.ve
Βραζιλία http://www.cylex.com.br
Γαλλία http://www.cylex-locale.fr
Γερμανία http://web2.cylex.de
Δανία http://www.cylex.dk
Ελβετία https://www.cylex-swiss.ch
Ελλάδα https://www.cylex.gr
Ηνωμένες Πολιτείες http://www.cylex.us.com
Ηνωμένο Βασίλειο http://www.cylex-uk.co.uk
Ινδία http://www.cylex.in
Ιρλανδία http://www.cylex.ie
Ισπανία https://www.cylex.es
Ιταλία https://www.cylex-italia.it
Καναδά http://www.cylex-canada.ca Αγγλικά
Καναδά http://fr.cylex-canada.ca Γαλλικά
Κολομβία http://www.cylex.com.co
Μεξικό http://www.cylex.mx
Νέα Ζηλανδία http://www.cylex.co.nz
Νιγηρία http://www.cylex.com.ng
Νορβηγία http://www.cylex.no
Νότια Αφρική http://www.cylex.net.za
Ολλανδία http://www.cylex-bedrijvengids.nl
Ουγγαρία https://www.cylex.hu
Περού http://www.cylex.com.pe
Πολωνία http://www.cylex-polska.pl
Πορτογαλία http://www.cylex.pt
Ρουμανία https://www.cylex.ro
Σλοβακία http://www.cylex.sk
Σουηδία http://www.cylex.se
Τουρκία http://www.cylex.com.tr
Τσεχία http://www.cylex.cz
Φινλανδία http://www.cylex.fi
Χιλή http://www.cylex.cl

12. Πώς μπορώ να διαγράψω την εταιρεία μου από το CYLEX Κατάλογο Επιχειρήσεων;

Εάν δεν θέλετε η εταιρεία σας να περιλαμβάνεται στη βάση δεδομένων μας, γιατί, για παράδειγμα, μία από τις θυγατρικές της δεν υπάρχει πια, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail στο info@cylex.gr. Η παρουσίαση σελίδας της εταιρείας σας θα αφαιρεθεί εντελώς από τη βάση δεδομένων μας. Η διαδικασία της διαγραφής μπορεί να γίνει μόνο από το προσωπικό CYLEX.

13. Πώς μπορεί η εταιρεία μου να βρίσκεται πιο εύκολα στο Διαδίκτυο;

Συμπληρώστε την παρουσίαση της εταιρείας και, εκτός από την περιγραφή, εισάγετε όσο περισσότερες σχετικές λέξεις-κλειδιά μπορείτε, οι οποίες αντιστοιχούν σε επιχειρηματικό τομέα της εταιρείας σας. Οσες περισσότερες λέξεις-κλειδιά εισάγετε στη σελίδα παρουσίασης της εταιρείας σας, τόσα περισσότερα χτυπήματα αναζήτησης θα έχετε στη βάση δεδομένων μας και στις μηχανές αναζήτησης όπως το Google ή το Yahoo. Αργότερα, αν θέλετε να προσθέσετε περισσότερες λέξεις-κλειδιά, κάντε κλικ στο πρόσβασης πελατών να μπειτε στο λογαριασμό σας, ή συμπληρώστε την φόρμα για την πρώτη ενημέρωση των δεδομένων, κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο Επεξεργασία παρουσίασης από τη σελίδα της παρουσίαση εταιρείας σας.

14. Γιατί οι λέξεις-κλειδιά είναι απαραίτητες;

Οι λέξεις-κλειδιά μπορούν να αντιπροσωπεύσουν τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και μάρκες που οι χρήστες του Διαδικτύου αναζητούν. Μια μεγαλύτερη λίστα λέξεων-κλειδιών σημαίνει περισσότερες εμφανίσεις της εταιρείας στα αποτελέσματα της αναζήτησης. Π.χ. εάν η εταιρεία σας είναι ένα ξενοδοχείο οι λέξεις-κλειδιά θα μπορούσαν να είναι: ξενοδοχείο, δωμάτια, διαμονή, μπάνιο, εστιατόριο, τουρισμός, πισίνα, μονόκλινο, δίκλινο δωμάτιο κλπ., ανάλογα με τις προσφερόμενες υπηρεσίες.

15. Πώς μπορώ να αποκτήσω έναν κωδικό πρόσβασης για την επιχείρησή μου;

Για να ενημερώσετε τα στοιχεία της εταιρείας πρέπει να μπείτε στο πρόσβασης πελατών για να τροποποιήσετε τα στοιχεία σας άμεσα online, για αυτό θα χρειαστείτε το CYLEX ID εταιρείας και έναν κωδικό πρόσβασης. Σε περίπτωση που δεν έχετε κωδικό πρόσβασης ή το έχετε ξεχάσει, μπορείτε να το ζητήσετε στέλνοντας ένα email στο info@cylex.gr

16. Μπορώ να προσθέσω περισσότερα υποκαταστήματα/θυγατρικές ή καταστήματα της ίδιας εταιρείας στο CYLEX;

Εάν η εταιρεία σας εκπροσωπείται σε περισσότερες θέσεις, μπορείτε να εισάγετε στη βάση δεδομένων μας ξεχωριστά κάθε υποκατάστημα, αποθήκη, εργαστήριο ή σταθμό, προχωρώντας με τον ίδιο τρόπο όπως και στην περίπτωση μιας κανονικής Εταιρικής εγγραφής.

17. Πώς μπορεί η εταιρεία μου να αποκτήσει προτεραιότητα και να εμφανίζεται πάντα μεταξύ των πρώτων αποτελεσμάτων αναζήτησης;

Η σειρά των εταιρειών στις σελίδες αποτελεσμάτων αναζήτησης καθορίζονται με σχετικα με τις λέξεις-κλειδί. Ωστόσο, οι πρώτες εταιρείες που ταιριάζουν με τα κριτήρια αναζήτησης είναι πάντα αυτες που παρουσιάζουν ειδικές προσφορές, καθώς και οι επιχειρήσεις με υψηλή βαθμολογία που βασίζεται σε σχόλια των χρηστών.

18. Τι άλλες δωρεάν υπηρεσίες μου προσφέρει η CYLEX;

Στη σελίδα του προφίλ σας, με τη βοήθεια του link Επεξεργασία σελίδας ή πρόσβασης πελατών μπορείτε να δημοσιεύσετε προσφορές, άρθρα, ειδήσεις, δημιουργία νέων προϊόντων και καταλόγου των υπηρεσιών σας, ανεβάσετε βίντεο παρουσιάσεις, κλπ., όλες αυτές οι υπηρεσίες θα βελτιστοποιήσουν την αναζήτηση στο Google.

19. Πώς μπορώ να αποκτήσω ένα λογαριασμό στην Κοινότητα CYLEX;

Απλά πρέπει να κάνετε μια γρήγορη εγγραφή ως μέλος της Κοινότητας CYLEX και ακολουθήστε τις οδηγίες.

20. Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του να είσαι μέλος της Κοινότητας CYLEX;

Ως μέλος της Κοινότητας CYLEX, έχετε το δικαίωμα να γράψετε κριτικές και τα σχόλια που θα δημοσιευθούν online, αυτόματα, χωρίς τη συμμετοχή των εργαζομένων της CYLEX η οποία θα κρίνει την καταλληλότητα εμφάνισης τους. Επιπλέον, μπορείτε να κάνετε νέους φίλους, να συμμετέχετε σε διαγωνισμούς κριτικών, την αποστολή και λήψη emails, να προσαρμόσετε το προφίλ σας με φωτογραφίες και άλλες πληροφορίες που κρίνονται χρήσιμες.

21. Πώς μπορώ να τροποποιήσω το προφίλ μου στο CYLEX;

Δεν έχετε παρά να συνδεθείτε και να επιλέξετε την επιλογή Επεξεργασία προφίλ.

22. Τι σημαίνει η κατηγορία "καλεσμένοι φίλοι;"

Καλεσμένοι φίλοι θεωρούνται όλοι οι φίλοι που έχετε καλέσει από το CYLEX λογαριασμό σας και που έκαναν κλικ "Αποδοχή Πρόσκλησης" απευθείας από το e-mail χωρίς εγγραφή από μόνοι τους. Ενώ είστε συνδεδεμένοι στο λογαριασμό σας CYLEX, χρησιμοποιήστε "Αναζήτηση φίλων" από e-mail των επαφών σας, να προσκαλέστε όσο το δυνατόν περισσότερους φίλους.

23. Πώς μπορώ να κάνω νέους φίλους;

Για να κάνετε νέους φίλους, μπορείτε ή να επικοινωνήσετε ή να διαλέγετε"προσθήκη φίλων" με άλλα μέλη της Κοινότητας CYLEX χρησιμοποιώντας την επιλογή Εύρεση Φίλων από την αρχική σελίδα Cylex.

24. Γιατί είναι το CYLEX δωρεάν;

Όταν λέμε ότι οι υπηρεσίες μας είναι δωρεάν, εννοούμε ότι είναι εντελώς δωρεάν. Δημιουργώντας παρουσίαση σελίδας της εταιρείας σας, ανεβάζοντας φωτογραφίες των προϊόντων σας, που επωφελούνται από τις προσφορές και όλα τα άλλα είναι δωρεάν. Το site έχει χρηματοδοτηθεί εξ ολοκλήρου από διακριτικές αγγελίες που τοποθετούνται γύρω από την περιοχή. Δεν έχουμε τίποτα να πουλήσουμε και δεν θέλουμε να αγοράσετε οτιδήποτε. Οι υπηρεσίες μας δεν έχουν άλλες υποχρεώσεις ή όρους.

25. Τι είναι οι ειδικές προσφορές;

Ειδικές προσφορές είναι εκπτώσεις, προσφορές ή άλλα χρηματοοικονομικά πλεονεκτημάτα, τα οποία εκφράζονται σε ποσοστό ή σε τιμή, και μπορούν να προσφέρονται από τις επιχειρήσεις που αναφέρονται στο https://www.cylex.gr στους χρήστες κατάλογο CYLEX Επιχειρήσεων.

26. Τι είδους πλεονεκτήματα έχουν οι ειδικές προσφορές για τις εταιρείες που τις δημοσιεύουν;

Οι εταιρείες που δημοσιεύουν ειδικές προσφορές στο CYLEX Κατάλογος Επιχειρήσεων θα έχουν προτεραιότητα στα αποτελέσματα αναζήτησης του Διαδικτύου σε όλη την διάρκεια ισχύος της ειδικής προσφοράς. Με τον τρόπο αυτό οι επιχειρήσεις θα έχουν περισσότερους πελάτες και το εισόδημά τους θα αυξηθεί, χωρίς να πληρώνουν για την CYLEX έκπτωση καμπάνια τους. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συνδεθείτε και επιλέξτε Προσφορές από το μενού.

27. Πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα Κουπόνια Προσφοράς τις CYLEX;

Εκτυπώστε το κουπόνι και δείξτε το πριν από το χρόνο λήξης και πριν την πληρωμή ή απλά αναφέρετε στον κωδικό του κουπονιού ορατό στην ειδική προσφορά. Συμβουλέψτε τους φίλους σας να κάνουν το ίδιο. Η εμπειρία σας ως καταναλωτής έχει μεγάλο ενδιαφέρον για εμάς. Μοιραστείτε το μαζί μας στο https://www.cylex.gr.

28. Πού μπορώ να βρω περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ειδικές προσφορές στο CYLEX Κατάλογο Επιχειρήσεων;

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αποκτήσετε πρόσβαση στο Ειδικές προσφορές και θα βρείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για τις ειδικές προσφορές.

29. Στόχος μας είναι η εξέλιξη και η συνεχής βελτίωση.

Η CYLEX έχει περισσότερο από μια δεκαετία εμπειρίας στην αγορά. Ο λόγος της μακροζωίας της αντιπροσωπεύεται από τη συνεχή ενασχόληση για την εκπλήρωση των αναγκών των πελατών.